Tags

, , , , , ,

De 31ste klassieker van Walt Disney is tijdelijk opnieuw verkrijgbaar op DVD en voor de eerste keer op Blu-ray in een Diamond Edition. Het bekende verhaal over Ariël, de zeemeermin die graag een mens wil worden is gebaseerd op het gelijknamige sprookje van Hans Christian Andersen. Dit was dé tekenfilm die Disney na jaren terug erg succesvol maakte.

NL_The_Little_Mermaid copy

Ga mee diep in de zee waar prinses Ariël, een zorgeloze jonge zeemeermin, ernaar verlangt deel uit te maken van de mensenwereld. Nadat ze een moedige overeenkomst heeft gesloten met Ursula, een valse zeeheks, vertrekt Ariël op het avontuur van haar leven. Gelukkig heeft ze Botje en Sebastiaan aan haar zijde om haar te helpen. Het lot van haar vaders koninkrijk komt in haar handen te liggen en om alles weer goed te maken in haar beide werelden, heeft ze al haar moed en vastberadenheid hard nodig.

De Kleine Zeemeermin, is dankzij haar onvergetelijke personages, spannende avonturen en geweldige muziek één van de meest geprezen animatiefilms aller tijden. Duik samen met je familie en vrienden in dit geliefde, klassieke onderwater-avontuur.

Releasedatum: 28 september 2013 | Lees meer op de Kleine Zeemeermin fiche

Advertenties