Tags

, , ,

November is verwen-maand bij Disney want er zijn net maar liefst drie klassiekers uitgebracht op Blu-ray. Binnenkort volgen hier exclusief de reviews !

NL_Merlijn_de_Tovenaar-blurayNL_Robin_Hood-bluray NL_Hercules-bluray

De eerste is Merlijn de Tovenaar, Disney’s 18de betoverende en geliefde klassieker. Deze magische familiefilm boordevol humor, avontuur en voor een Academy Award genomineerde muziek, is nu voor de allereerste keer op Blu-ray verkrijgbaar. Maak een geweldige reis met de weesjongen Wart en de buitengewone tovenaar Merlijn. Volgens de legenden kan alleen iemand met het meest zuivere en innerlijke kracht het betoverde zwaard uit de steen trekken en aanspraak maken op de troon van Engeland. Gewapend met nieuw vertrouwen en de kracht van vriendschap ontdekt Wart wat zijn ware bestemming is, en leert hij dat de beste magie van binnen zit !

De tweede is Robin Hood, Disney’s 23ste tekenfilmklassieker. Geniet van alle humor, de spanning en de geliefde muziek van dit legendarische avontuur met perfect beeld en geluid ! Kijk mee hoe Robin Hood, zijn trouwe kameraad Kleine Jan en zijn hilarische bende van Vrolijke Volgelingen de hebzuchtige Prins Jan te sluw af zijn om de goede inwoners van Nottingham te redden. Robin vliegt van de ene dappere daad naar de volgende en rust niet tot hij de hand van Jonkvrouw Marian heeft gewonnen en Koning Richard weer op de troon zit. Een van Disney’s meest geliefde films is nu nog beter op Blu-ray.

Als kers op de taart is ook Hercules, Disney’s 38ste animatieklassieker, opnieuw uit de kluis gehaald – een belevenis vol muziek en actie van Olympisch formaat. Beleef Hercules, de Disney tekenfilmklassieker van de makers van Aladdin en De Kleine Zeemeermin, nu voor de allereerste keer op Blu-ray!  Deze legendarische familiefilm, tevens genomineerd voor een Academy Award, zit boordevol humor en non-stop avontuur. Hercules is als baby weggehaald bij de goden en op aarde geadopteerd. Hij is heel sterk want bezit nog deels goddelijke kracht maar probeert er als mens gewoon bij te horen. Als hij op een dag ontdekt dat zijn vader Zeus is, moet zich eerst als held bewijzen om terug te kunnen keren. Wanneer hij erachter komt dat Hades van plan is om de berg Olympus over te nemen gaat Herculus over tot actie. Maar dan wordt hij verliefd op het meisje Meg. Zal hij moeten kiezen tussen ware liefde en zijn legendarische kracht ?

Releasedatum: 30 oktober 2013

Advertenties