Tags

,

troetelbeertjes-logo-smWIN een DVD pakket troetelplezier !

De Sint, Bright Vision Entertainment en hét Jeugdsentiment Portaal mogen even samenwerken.

Bright Vision Entertainment pakt dit najaar uit met kleurrijk jeugdsentiment van de bovenste plank: de Troetelbeertjes (Care Bears). Deze Amerikaanse tekenfilmserie uit 1985 gaat over de avonturen  van 15 vrolijke beertjes die in Troetelland wonen en de kinderen in nood komen helpen.

troetelbeertjes-bright-vision-2013-uitgave
Ter gelegenheid van de uitgave van drie volumes op DVD mogen wij vijf pakketten van deze volledige originele serie wegschenken. Maak kans op een pakket en deel met je kinderen een portie jeugdsentiment om de donkere herfstdagen kleur en Troetelbeertjesstralen te geven.

Lees hier bovendien de exclusieve DVD REVIEW.

Download onderstaande tekening, speciaal voor deze actie ontworpen, laat hem inkleuren door je kids, kleinkinderen of gewoon door jezelf. Scan of fotografeer de kleurplaat nadien in en stuur hem samen met je gegevens voor vrijdag 29 november op naar jeugd_sentiment@hotmail.com en maak kans op 1 van de gratis pakketten. De mooiste tekeningen worden bovendien op de website geplaatst.

Kleurplaat DVD Wedstrijd Troetelbeertjes 2013 - JSP

Veel succes én kleurplezier !

De wedstrijd duurt twee weken en de winnaars zullen worden gekozen én verwittigd op zondag 1 december. Het aantal inzendingen per e-mailadres is bovendien ongelimiteerd ! Zo krijgt Sinterklaas misschien bij jullie een helpende hand via de postbus. Over de wedstrijd wordt niet gecommuniceerd.

Deze wedstrijd is mogelijk gemaakt door Bright Vision Entertainment.

brightvision

Advertenties