Tags

, , ,

Pebble TV begint dit jaar knallend met maar liefst vier nieuwe series, waaronder Ovide en z’n vriendjes, Professor Balthazar, Kiwi & Slinger en het tweede seizoen van Ocean Girl.

Series van de Maand: Ovide en z’n vriendjes en Professor Balthazar

ovide-pebbletv

ovide_01‘Kijk uit malloot een kokokosnoot’, wie kent het refrein niet van de bekende kinderserie Ovide en z’n vriendjes? Ovide, het vogelbekdier, woont met zijn vrienden Polo, de straatveger, Peli, de winkelier, Dikbuik, de kok, en de koala-drieling Ko, A en La op een tropisch eiland, waar zij allerlei gekke avonturen beleven. Na lange tijd afwezigheid, eindelijk terug op de televisie !

 

Balthazar

Professor Balthazar is een geniale uitvinder. Hij bouwt de gekste machines, zo drijven mechanische voeten zijn motorscooter aan, en om te vliegen gebruikt hij een omgebouwde wasmachine die door een kleurrijk wind wiel wordt aangestuurd. Als hij weer eens een probleem tegenkomt, rust hij niet voordat hij een oplossing heeft bedacht.

Vanaf 4 januari is Ovide en z´n vriendjes en Professor Balthazar iedere weekend bij Pebble TV te zien om 17:30 uur!

Televisie première: Kiwi & Slinger

kiwi-pebbletv

Kiwi & Slinger is een nieuw programma en nog nooit eerder uitgezonden op de Nederlandse televisie. Meneer Slinger komt geregeld langs in het bos waar Kiwi woont om leuke verhaaltjes te vertellen aan Kiwi. De verhaaltjes worden op een vrolijke wijze voorgelezen en hebben een educatief karakter.

Kijk vanaf 27 januari iedere dag  om 18:30 uur naar Kiwi & Slinger bij Pebble TV!

Ocean Girl: seizoen 2

ocean-girl-00‘Ocean Girl’ gaat over een mysterieus meisje Neri die op een klein eilandje in de Stille Zuidzee leeft en een buitengewone gave heeft: ze is verschrikkelijk sterk, kan heel lang onder water zwemmen en ze kan praten met een walvis, die ze Charley noemt.  Dan ontdekt Neri dat ze deze gaven heeft omdat zij, net zoals haar overleden vader, van een andere planeet afkomstig is. Tijdens haar zoektocht naar haar zusje . Op zoek naar wie haar vader eigenlijk was gaat er een wereld voor haar open. Ze komt in contact komt met de mensen van ORCA (Oceanic Research Centre Australia) waar haar vader werkte en treedt dan in de voetsporen van haar vader om de oceaan en alles wat daarin leeft te beschermen.

Seizoen 2 van Ocean Girl is vanaf 18 januari iedere weekend te zien bij Pebble TV om 20:00 uur.

Advertenties