Tags

, , , , , ,

Frozen – dé Disney tekenfilm van vorige winter.

Walt Disney Animation Studios, de studio achter ‘Rapunzel’ en ‘Wreck-It Ralph’, presenteert Classic nummer 57 ‘Frozen’, een adembenemend komisch avontuur op het witte doek. De dappere en optimistische Anna onderneemt samen met de ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven een legendarisch avontuur om haar zus Elsa te vinden. Haar ijskrachten houden het koninkrijk Arendelle gevangen in een eeuwige winter. Hoog in de bergen ontmoeten Anna en Kristoff mythische trollen en een hilarische sneeuwman die Olaf heet. Daarnaast moeten ze barre omstandigheden zien te overwinnen om het koninkrijk te redden.

Haal Frozen in huis op DVD, Blu-ray of 3D Blu-ray; met een lawine aan nooit-eerder-vertoond bonusmateriaal met prachtige animaties, gedenkwaardige figuren en onvergetelijke muziek. Schitterend leuk voor het hele gezin!

frozen-dvd-wedstrijd-banner

Ter gelegenheid van de release van Frozen mogen wij één DVD wegschenken.

frozen-03Wat moet je hiervoor doen ?
Teken of knutsel een personage naar keuze uit de film: misschien vind je Olaf de sneeuwman hilarisch of heb je bewondering voor de moedige Anna of een beetje schrik voor Elsa de koningin die sneeuw en ijs kan toveren. Laat je fantasie de vrije loop !

Fotografeer je kunstwerk en mail de foto samen met je gegevens vóór woensdagavond 9 april naar jeugd_sentiment@hotmail.com en maak kans op Frozen op DVD.

 

Walt Disney Belgium en hét Jeugsentiment Portaal kijken uit naar jullie inzendingen ! Veel succes én knutselplezier !

De winnaar zal worden gekozen én verwittigd op woensdagavond 9 april. Het aantal inzendingen per e-mailadres is bovendien ongelimiteerd ! Over de wedstrijd wordt niet gecommuniceerd.

Hét Jeugdsentiment Portaal wenst al zijn bezoekers en hun familie alvast een prettige Paasvakantie !

 

Deze wedstrijd is mogelijk gemaakt door Walt Disney Belgium.
Volg hen ook op twitter ! @WaltDisneyBE

Kijk ook eens op de Frozen Fiche voor meer info.

Advertenties