Tags

, , , , , ,

Zal de Freggels film eindelijk het daglicht zien ?

The Fraggles, who can be seen at the Cinemagic Festival.

Niemand minder dan Joseph Gordon-Levitt slaat de handen in elkaar met Lisa Henson (dochter van én huidige CEO van The Jim Henson Company). Hij zal samen met haar de film produceren. Daarnaast zal hij wellicht ook één van de hoofdrollen spelen in deze langverwachte Freggels film.

“Hensons personages maken je aan het lachen en laten je zingen, maar ze zijn ook gelaagd, wijs en verrassend”, voegde de Amerikaan daaraan toe. “Ik ben altijd van ze blijven houden. Dankzij de samenwerking met Lisa Henson heb ik er vertrouwen in dat we iets maken wat Jim geweldig zou hebben gevonden.”

Geruchten over plannen voor een verfilming van Fraggle Rock doen al zeker 10 jaar de ronde. De aankondiging van Gordon-Levitts medewerking belooft een flinke stimulans voor het project te zijn.

Henson, die in 1990 overleed aan een bacteriële infectie, is niet alleen bekend van de Freggels. De poppenspeler bedacht onder meer de Muppets, langspeelfilms Labyrinth & The Dark Crystal en de Sesamstraat-personages Bert en Ernie, het Koekiemonster, Grover en Elmo.

Wanneer de opnamen van de Freggels-film gaan beginnen is nog niet bekend.

bron

Advertenties