Contact

Instagram: @jeugdsentiment
Twitter: @jeugd_sentiment
Facebook: Hét Jeugdsentiment Portaal
Email: jeugd_sentiment at hotmail.com

Indien jullie een foutje bemerken, info weten over een bepaalde serie (bv. afleveringen), een link die zeker niet mag ontbreken of simpelweg je favoriete serie van toen niet kan terugvinden, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Disclaimer

Il a ouvert les portes du souvenir…

Voorwoord

Deze site is een database van tekenfilms, speelfilms en jeugdseries uit de jaren 80 – begin jaren 90.
Ze behoort tot een deel van een persoonlijke BLOG, ontsproten uit een verzamelhobby.

Media

Speciale aandacht voor het audio-visuele aspect van de site. Het is duidelijk dat er op de diverse media rechten bestaan.
In vele gevallen is het echter niet duidelijk waar en bij wie die rechten precies liggen, door het liefdewerk-oud papier en de grotendeels buitenlandse series van deze site. Het tentoongestelde materiaal is zodanig opgesteld dat het kwalitatief niet bruikbaar is voor commercieel doel.

Er wordt steeds copyright en naam vermeld indien deze gekend is.

Mocht U, als rechthebbende, toch bezwaar hebben tegen de getoonde media, gelieve dit te laten weten door een mail.

DOELSTELLING
Hét Jeugdsentiment Portaal is ontstaan met als doel een database te maken vanuit een Vlaams oogpunt over tekenfilms en jeugdseries van toen. Hier komen informatie, uitgebrachte video’s en dvd’s, tunetekst en merchandise aan bod.

Hét Jeugdsentiment Portaal brengt op deze manier een ode aan de programmamakers, componisten, schrijvers, omroepen, producenten, nasynchronisatie studio’s, acteurs, actrices en andere belangrijke personen die bijgedragen hebben tot het maken en uitzenden van deze series of films.

Deze website is bestemd voor niet-commerciële doeleinden. Het is helaas niet altijd mogelijk de juiste rechthebbenden te bereiken. Mocht u bezwaar hebben tegen enige getoonde materiaal  zullen wij uiteraard het nodige doen om de teksten of foto’s te verwijderen.

Al het materiaal op Hét Jeugdsentiment Portaal is afkomstig van internet, boekjes, dvd’s, video’s en opgenomen programma’s van televisie. Deze zijn kwalitatief zodanig op de website gepubliceerd dat distributie voor commerciële doeleinden van dit materiaal geen enkele zin heeft. Er zijn bewust geen filmpjes naar Youtube geplaatst.

Hét Jeugdsentiment Portaal realiseert zich dat een aantal van deze beeldmaterialen zonder toestemming van de rechthebbende zijn gepubliceerd en vraagt daarom via deze weg nogmaals toestemming aan de rechthebbende. Wij doen dit op deze manier omdat het moeilijk te traceren is wie die rechthebbende zijn.

Wanneer u voor iets geen toestemming wilt verlenen kunt u dit aangeven d.m.v. een e-mail te sturen naar jeugd_sentiment at hotmail.com waarna Hét Jeugdsentiment Portaal onmiddellijk het gepubliceerde materiaal zal verwijderen.

Wanneer er wel ingestemd wordt zullen wij graag de copyrightgegevens onderaan de pagina vermelden met een link naar uw organisatie.

Bij voorbaat dank namens Hét Jeugdsentiment Portaal en alle bezoekers van deze website.

Jeugdsentimentgroeten

Advertenties

2 gedachten over “Contact”

 1. bolhoeve gezegd:

  Goeden dag ik heb een vraag ik ben op zoek naar aladdin the animated series maar dan wel nederlands gesproken weet u iemand
  Ik hoor graag van u

 2. Anoniem gezegd:

  Goedemiddag,

  Ik weet niet of deze site nog wordt bijgehouden aangezien ik over 2014 zie staan.
  Ik heb aanvullende informatie over de afleveringen van Cococinel.
  Mocht u interesse hebben laat het mij dan even weten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s